Luotettava lakimies yritysten tukena

Kattavia lakipalveluja yrityksille Turun talousalueella

Asianajotoimisto Kari Ek tarjoaa monipuolista apua ja tukea myös yrityksille. Paikallinen lakimies palvelee pienyrityksiä Turun seudulla niin sopimus- ja yhtiöoikeuteen kuin esimerkiksi oikeudenkäynteihin liittyvissä tarpeissa. Vuosien kokemus asianajajana ja yrittäjänä luo vankan pohjan vaativienkin yritysjuridiikka-asioiden hoitoon.

Sopimusoikeus

Sopimuksella tarkoitetaan kahden tai useamman osapuolen välistä oikeustoimea, jota säätelevät sekä oikeustoimilaki että useat erityislait, kuten kauppalaki. Sopimusoikeus kattaa sopimukset ja niiden solmimisen, tulkinnan sekä sopimusrikkomusten seuraukset.

Lakimiehemme toimii yrityksesi apuna ja tukena kokonaisvaltaisesti kaikissa sopimusoikeuteen liittyvissä asioissa. Kokemuspohjamme kattaa niin kaupalliset sopimukset, salassapitosopimukset, toimitus- ja alihankintasopimukset kuin esimerkiksi yrityskauppoihin ja yrityksen rahoitukseen liittyvät sopimukset.

Oikeudenkäynnit

Olemme yritysasiakkaidemme tukena rikos- ja riita-asioissa sekä ennen oikeudenkäyntiä että sen aikana. Tavoitteenamme on saavuttaa asiakkaallemme mahdollisimman hyvä lopputulos kustannustehokkaasti ja yrityksen edun mukaisesti. Riita-asioissa suosittelemme ottamaan lakimieheen yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa vahinkojen minimoimiseksi.

Valitse asiantunteva lakimies yrityksellesi

Asianajotoimisto Kari Ek tarjoaa vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksen yritysten oikeudellisissa asioissa. Palvelemme erityisesti pieniä yrityksiä Turun seudulla ja lähikunnissa. Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan yrityksesi tarpeista.

Ota yhteyttä paikalliseen lakimieheen.

Yhteystiedot

Asianajotoimisto Kari Ek

Maariankatu 8 C 82

20100 TURKU

aatsto.kari.ek@saunalahti.fi

www.asianajotoimistokariek.fi

Jätä yhteydenottopyyntö!

Voit ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.