Riita-asiat

 Ammattitaitoista riita-asioiden hoitoa Turun seudulla

Turun alueella toimiva Asianajotoimisto Kari Ek avustaa ja neuvoo yksityishenkilöitä kaikenlaisissa riita-asioissa ennen oikeudenkäyntiä sekä sen aikana. Erikoisalaamme ovat asuntokauppariidat sekä vahingonkorvaukseen liittyvät riidat. Tavoitteenamme on ratkaista riita-asiat kustannustehokkaasti ja saavuttaa asiakkaamme kannalta mahdollisimman hyvä lopputulos.

Asuntokauppariita

Asuntokauppa kuuluu yksityishenkilön suurimpiin kauppoihin. Mikäli asunnossa tai asuntokaupassa huomataan kuitenkin puutteita tai vikoja, ostajan on tehtävä myyjälle virheilmoitus asuntokauppalaissa säädetyn määräajan kuluessa.

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön vuosien monipuolisen kokemuksemme sekä ajantasaisen asiantuntemuksemme asuntokaupoista. Palvelemme asuntokauppariidoissa ja muissa asuntokauppoihin liittyvissä ongelmatilanteissa sekä asunnon ostajia että myyjiä.

Vahingonkorvaus

Vahingonkorvausoikeuden periaatteista säädetään vahingonkorvauslaissa, joka koskee sekä rikoksella että muulla tavoin aiheutetun vahingon korvaamista. Vahingonkorvausasioissa menettely riippuu siitä, tapahtuiko vahinko sopimussuhteen sisä- tai ulkopuolella, työsuhteessa tai rikosvahinkona.

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti sekä omaisuus- että henkilövahinkoihin liittyvissä vahingonkorvausasioissa. Tarjoamme perusteellista ja yksilöllistä apua niin vahingonkärsijöille kuin vahingon aiheuttaneille tahoille.

Selvitä riita-asiat asiantuntijan avulla – ota yhteyttä

Asianajotoimisto Kari Ek avustaa ja neuvoo kaikenlaisissa riita-asioissa ennen oikeudenkäyntiä sekä sen aikana ja tarvittaessa jälkeenkin. Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa. Ota rohkeasti yhteyttä – mitä aikaisemmassa vaiheessa riita selvitetään, sitä pienemmiksi riitaan liittyvät kulut todennäköisesti jäävät.

Ota yhteyttä asianajotoimistoomme.

Yhteystiedot

Asianajotoimisto Kari Ek

Maariankatu 8 C 82

20100 TURKU

aatsto.kari.ek@saunalahti.fi

www.asianajotoimistokariek.fi

Jätä yhteydenottopyyntö!

Voit ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.