Luotettava lakimies yritysten tukena – Kattavia lakipalveluja yrityksille Turun talousalueella

Kaikki yhteystietomme

Asianajotoimisto Kari Ek tarjoaa monipuolista apua ja tukea myös yrityksille. 


Paikallinen lakimies palvelee pienyrityksiä Turun seudulla niin sopimus- ja yhtiöoikeuteen kuin esimerkiksi oikeudenkäynteihin liittyvissä tarpeissa. Vuosien kokemus asianajajana ja yrittäjänä luo vankan pohjan vaativienkin yritysjuridiikka-asioiden hoitoon.

Ota yhteyttä

Oikeudenkäynnit

Olemme yritysasiakkaidemme tukena rikos- ja riita-asioissa sekä ennen oikeudenkäyntiä että sen aikana. Tavoitteenamme on saavuttaa asiakkaallemme mahdollisimman hyvä lopputulos kustannustehokkaasti ja yrityksen edun mukaisesti. Riita-asioissa suosittelemme ottamaan lakimieheen yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa vahinkojen minimoimiseksi.

Yhteydenottokuvake

Valitse asiantunteva lakimies yrityksellesi

Asianajotoimisto Kari Ek tarjoaa vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksen yritysten oikeudellisissa asioissa. Palvelemme erityisesti pieniä yrityksiä Turun seudulla ja lähikunnissa. Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan yrityksesi tarpeista.


Ota yhteyttä paikalliseen lakimieheen.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Pyydä apua riita-asioihin Turussa tai lähialueilla. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.